Geen woorden maar online daden ..
.. uw succes op internet is ons succes!

Het opzetten en uitbouwen van internationaal succesvolle commerciƫle websites


Web-Effects is de overkoepelende bedrijfsnaam voor een aantal internationaal succesvolle commerciële websites die fungeren als leadgenerator tussen vraag en aanbod. Ons succes ligt besloten in het transparante mechanisme dat adverteerders inzicht hebben in het klikgedrag van bezoekers en het rendement meetbaar wordt.Door professionele samenwerking met zowel bureaus in web-technologie, zoekmachine marketing- en trace & track systemen is elk website van hoge kwaliteit. Onze content van adverteerders wordt selectief en met grote zorg uitgezocht en weergegeven.

Bij alle initiatieven van Web-Effects staat het belang van de bezoeker voorop. De sites zijn daardoor zeer gebruiksvriendelijk en snel, zodat er een snelle succesvolle zoektocht gedaan kan worden, waarbij onze adverteerders en uiteindelijk wij garen kunnen spinnen.

We zijn actief in de door ons omringende landen met locatie- en bedrijfsuitjes websites, alsmede een aantal lokale initiatieven op het gebied van kinderactiviteiten en reizen.

Web-Effects bestiert een enorm netwerk van relaties en bedrijven die in het verleden boekingen  via onze sites hebben gedaan. Communicatie verloopt via maandelijkse nieuwsbrieven en social media kanalen.

Web-Effects toekomst
De Weg naar Europa ligt open. We zijn op zoek naar partners. Partners die middels een alternatieve franchise methode ons succes kunnen vermenigvuldigen. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen voor een open en helder gesprek.

Wie doet wat


George Schroder, oprichter en algemeen directeur.
"We zijn continu bezig te kijken hoe we onze sites de content kunnen geven zodat gebruikers ons blijvend weten te vinden, waardoor onze adverteerders een optimaal rendement van hun reclame-euro kunnen verwachten."

Pieter Oosterbaan, office management, sales- en accountmanager.
"Al ruim 16 jaar werk ik met groot plezier bij Web-Effects en ben ik verantwoordelijk voor intern onderhoud van alle systemen en onderhoud ik nauw contact met alle relaties van DNLS Nederland en Weg met de Kids. Daarnaast houdt ik mij ook bezig met de optimalisatie van de sites o.a. door het beheren van Google Adwords Campagnes.

Lisette van de Berg, sales en accountmanagement.
"Ik werk nu al weer 13 jaar met veel enthousiasme voor WegmetdeBaas, zowel in Nederland en België. De band die je opbouwt met de tevreden klanten maakt het werk enorm leuk."

Carla van Veen, administratie, facturatie en back-office.
"Ik ben tevens verantwoordelijk voor de opmaak van onze nieuwsbieven".

Bart Aukes, Sales WegmitdemChef
"Sinds een paar jaar zet ik mij in voor de Sales van WegmitdemChef. Het contact met de klanten vind ik fantastisch".

Telefoon
+31854883070

E-mail


Adres
Web-Effects B.V.
Rijksweg 79
1411GE
Naarden

Neem gerust contact met ons op


Naam (en bedrijf): *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:
Bericht: